O nama

Dobrodošli na internet stranice Agencije za promet nekretninama "PAPIRUS".
Agencija Papirus nalazi se na tržištu od 2003.godine, a naše djelatnosti obuhvaćaju posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Zagreba kao i posredovanje u iznajmljivanju i unajmljivanju stambenih i poslovnih prostora.
Licencirana smo agencija za posredovanje u prometu nekretnina prema Rješenju Ministarstva gospodarstva, upisana u Registar posrednika pri Hrvatskoj gospodarskoj Komori,reg.br.upisa 519/2009;
 Klasa:UP/I-330-01/09-01/1146;Ur.br:526-05-01-01/2-09-4 od 26.05.2009.godine,
Ured Agencije nalazi se u Zagrebu, na adresi Horvaćanska cesta 142, Trešnjevka.

Individualnim pristupom i čuvajući poslovnu tajnu posredujemo između kupca i prodavatelja radi zaključivanja ugovornog posla, dajemo mišljenje o tržišnoj vrijednosti nekretnine, obavljamo kontrolu isprava nekretnine kojima se dokazuje vlasništvo, upoznajemo kupca i prodavatelja sa svim zakonskim, poreznim i drugim obvezama koje proizlaze iz pravnog posla glede nekretnine, prezentiramo nekretninu na tržištu na najbolji mogući način, dogovaramo obilazak i pregled nekretnine. Smatramo da se jedino takvim, individualnim, pristupom prema nekretnini može pružiti najkvalitetnija i najpotpunija usluga u pronalaženju najadekvatnijeg i najfunkcionalnijeg prostora za svakog klijenta pojedinačno.

U cijenu naše posredničke provizije, uključene su i odvjetničke usluge, provjere vlasničke dokumentacije, izrada predugovora, ugovora, eventualnih aneksa, tabularne isprave, prijedloga za predbilježbu i uknjižbu prava vlasništva.
Kompletni postupak kupoprodaje prati Odvjetničko društvo, a kompletna ovjera dokumenata obavlja se u Javnobilježničkom uredu. Uz našu internetsku stranicu, sve nekretnine oglašavamo na najkvalitetnijim portalima u Hrvatskoj.
Kako bi pružili što bolju uslugu našim klijentima, osim suradnje s odvjetničkim društvom i javnobilježničkim uredom, usko surađujemo i s ovlaštenim energetskim certifikatorom te procjeniteljima nekretnina.


Agencija "PAPIRUS" je prva Agencija u Hrvatskoj koja je uvela tzv. sistem praćenja stanova u potpunosti od strane Agencije pod nazivom PAPIRUS ZA VAS. Više o toj usluzi pročitajte u dijelu o uslugama.

Agencija"PAPIRUS" je potpisnica Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretnina upisana pod rednim brojem 134/12 kod Hrvatske gospodarske komore.
A zalažemo se i za red na tržištu nekretnina, te sudjelujemo u online marketinškoj kampanji portala Agenti hr. sa istaknutim banerom “STOP” neovlaštenim Agentima, STOP nelicenciranim Agencijama, STOP neredu na tržištu. U želji da našu struku i djelovanje ovlaštenih agenata i posrednika podignemo na viši nivo, te da poboljšamo percepciju javnosti o posredničkoj struci i agencijama za nekretnine.
Na taj način želimo skrenuti pozornost javnosti i upozoriti Korisnike posredničkih usluga da još uvijek postoji veliki broj raznih pojedinaca, ali i tvrke koje se lažno predstavljaju kao ovlašteni agenti/posrednici u nekretninama te ne rade u skladu sa zakonom i pozitivnim načelima struke i na taj način nanose veliku štetu i ugledu našoj struci, ali i korisnicima naših usluga.

Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite u našu stručnost i ljubaznost, a mi ćemo biti Vaša pomoć i podrška u kompletnom postupku kupoprodaje ili postupka najma/zakupa.
Radujemo se suradnji s Vama.

Osnovni podaci:

Naziv: PAPIRUS Agencija za promet nekretninama (obrt), vl. Elizabeta Katić
Skraćeni naziv: Agencija “PAPIRUS” (obrt), vl. Elizabeta Katić
Sjedište: Horvaćanska 142, 10 110 Zagreb
OIB: 00363220700
MBO: 92033849
Transakcijski računi i nazivi banaka: IBAN HR0823400091160228240
Br. tel: +385 1 363 8095
Telefaks: +385 1 366 8714
Mobitel: +385 91 250 5819
E-mail: info@papirus-nekretnine.hr
Web: www.papirus-nekretnine.hr