O nama

Dobrodošli na internet stranice trgovačkog društva  PAPIRUS NEKRETNINE I USLUGE d.o.o. za poslovanje nekretninama.
Naše djelatnosti obuhvaćaju posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Zagreba kao i posredovanje u iznajmljivanju i unajmljivanju stambenih i poslovnih prostora.
Licencirani smo za poslovanje nekretninama prema Rješenju Ministarstva gospodarstva i upisani u Registar posrednika pri Hrvatskoj gospodarskoj Komori. Naš ured se nalazi u Zagrebu, na adresi Horvaćanska cesta 142.

Individualnim pristupom i čuvajući poslovnu tajnu posredujemo između kupca i prodavatelja radi zaključivanja ugovornog posla, dajemo mišljenje o tržišnoj vrijednosti nekretnine, obavljamo uvid u dokumentaciju kojom se dokazuje vlasništvo za posredovane nekretnne, upoznajemo kupca i prodavatelja sa svim obvezama koje proizlaze iz pravnog posla glede nekretnine, prezentiramo nekretninu na tržištu na najbolji mogući način, dogovaramo obilazak i pregled nekretnine. Smatramo da se jedino takvim, individualnim, pristupom prema nekretnini može pružiti najkvalitetnija i najpotpunija usluga u pronalaženju najadekvatnijeg i najfunkcionalnijeg prostora za svakog klijenta pojedinačno.

U cijenu naše posredničke provizije, uključene su i odvjetničke usluge (provjere vlasničke dokumentacije, izrada predugovora, ugovora, eventualnih aneksa, tabularne isprave, prijedloga za predbilježbu i uknjižbu prava vlasništva).
Kompletni postupak kupoprodaje prati Odvjetničko društvo, a kompletna ovjera dokumenata obavlja se u Javnobilježničkom uredu. Uz našu internetsku stranicu, sve nekretnine oglašavamo na najkvalitetnijim portalima u Hrvatskoj.
Kako bi pružili što bolju uslugu našim klijentima, osim suradnje s odvjetničkim društvom i javnobilježničkim uredom, usko surađujemo i s ovlaštenim energetskim certifikatorom te procjeniteljima nekretnina.

Prva smo agencija u Hrvatskoj koja je uvela tzv. sistem praćenja stanova u potpunosti, pod nazivom PAPIRUS ZA VAS. Više o toj usluzi pročitajte u dijelu o uslugama.

Zalažemo se i za red na tržištu nekretnina, u želji da našu struku i djelovanje ovlaštenih agenata i posrednika podignemo na viši nivo, te da poboljšamo percepciju javnosti o posredničkoj struci i agencijama za nekretnine.
Tako želimo skrenuti pozornost javnosti i upozoriti Korisnike posredničkih usluga da još uvijek postoji veliki broj raznih pojedinaca, ali i tvrtke koje se lažno predstavljaju kao ovlašteni agenti/posrednici u prometu nekretninama te ne rade u skladu sa zakonom i pozitivnim načelima struke i tako nanose veliku štetu i ugledu našoj struci, ali i korisnicima naših usluga.

Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite u našu stručnost i ljubaznost, a mi ćemo biti Vaša pomoć i podrška u kompletnom postupku kupoprodaje ili postupka najma/zakupa.
Radujemo se suradnji s Vama.

Osnovni podaci:

Naziv: Papirus nekretnine i usluge d.o.o. za poslovanje nekretninama
Skraćeni naziv: Papirus nekretnine i usluge d.o.o.
Sjedište: Horvaćanska 142, 10 104 Zagreb
OIB: 10698892764
Nadležni sud: Trgovački sud u Zagrebu/ MBO: 081411038/Temeljni kapital: 20.000 kn
Osnivač/član društva: Elizabeta Katić 
Transakcijski računi i nazivi banaka: PBZ, HR5123400091111169037
Br. tel: +385 1 363 8095
Fax: +385 1 366 8714  
Mobitel: +385 91 250 5819
E-mail: 
info@papirus-nekretnine.hr
Web: 
www.papirus-nekretnine.hr