PAPIRUS ZA VAS - upravljanje nekretninama u najmu

PAPIRUS NEKRETNINE I USLUGE d.o.o. je prva agencija u Hrvatskoj koja je uvela tzv. sistem praćenja nekretnina u potpunosti od strane agencije pod nazivom PAPIRUS ZA VAS.

Ako zbog Vaše odsutnosti ili prezaposlenosti niste u mogućnosti posvetiti puno vremena svojoj nekretnini, ili želite jednostavno imati više slobodnog vremena za sebe ili obitelj ova usluga u potpunosti rasterećuje Vas kao najmodavca-zakupodavca svih eventualnih radnji ili problema u vezi najma ili zakupa prostora. Nakon što ugovor o najmu/zakupu postane aktivan i vaši novi stanari se usele u nekretninu, sam posao oko praćenja nekretnine u vidu preuzimanja i dostavljanja najamnine - zakupnine, praćenja uplata režijskih troškova, organizacije i obavljanje sitnih ili većih popravaka u stanu, organiziranja čišćenja stana ili poslovnog prostora, te sve ostale individualno dogovorene usluge prema zahtjevu i potrebi klijenta preuzima Papirus nekretnine i usluge d.o.o....

U našem dugogodišnjem poslovanju, svakoj nekretnini i klijentu pristupamo detaljno i s posebnom pažnjom, što je uvjetovalo da u našoj ponudi konstantno imamo veliku količinu nekretnina koju pokriva naša usluga PAPIRUS ZA VAS u kojoj vlasnici nekretnine uz našu standardnu uslugu posredovanja, konstantno koriste i našu uslugu PAPIRUS ZA VAS, što nas izuzetno raduje zbog povjerenja koje dobijamo od naših klijenata.

Cijena usluge PAPIRUS ZA VAS naplaćuje se u skladu s obujmom posla, a sve sukladno s važećim Cjenikom.

Obratite nam se s povjerenjem.